Elena Seramik Yemek Takımı 16 Parça 4 Kişilik Yeşil-Turuncu (000000010045974001)

0.0
Fiyat : ₺1.879,98(KDV Dahil)
İndirimli : ₺939,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 298
Barkod : 8684233433594
₺180,16 `den başlayan taksitlerle

Şık veya günlük sofralarınızda sunum ve servis amaçlı kullanıma uygundur,bulaşık makinasında güvenle yıkanabilir.

Sepette %10 İndirim

Elena seramik yemek takımı, doğadan ilham alan desenleri ve zarif tasarımıyla sofralarınıza canlılık katıyor. Bu takım, seramiğin doğal dokusuyla buluşan ince işlenmiş çiçek motifleriyle, sofralarınıza taze bir nefes getiriyor. Yeşil ve turuncu renklerin uyumu, doğadan koparılan bir buket gibi tabağınıza yansıtılmıştır.

16 parçadan oluşan bu takım, 4 kişilik bir sofrayı eksiksiz bir şekilde tamamlar. Geniş, derin tabaklarıyla konforlu bir yemek deneyimi sunan Elena, günlük yemek takımı olarak tercih edilebileceği gibi, özel davetlerinizde de doğallığı sofranıza taşıyacaktır. Seramik yapısı sayesinde hem dayanıklı hem de uzun ömürlüdür. Isıyı eşit dağıtan bu malzeme, yemeklerinizin sıcaklığını korumasına da yardımcı olur.

Takımın kenarlarında yer alan yaprak desenleri, ince detaylarla süslenmiş ve sofralarınıza zarif bir dokunuş katmaktadır. Yuvarlak formdaki tabaklar, servis sırasında rahatlık sağlar. Her bir parça, English Home seramik yemek takımı kalitesini yansıtarak, evinize doğallık ve şıklık getirir.

Yemek takımı fiyatları bakımından uygun olması, Elena’yı hem kendiniz hem de çeyizlik yemek takımı arayışında olanlar için cazip kılar. Seramik malzemenin pürüzsüz yüzeyi, kolay temizlenebilirliği ile de günlük kullanım için oldukça idealdir.

 
Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
 
Ölçü
Tek Kişilik
Boyut
4 Kişilik
Model
Elena
Renk
Yeşil
Koleksiyon/Tema
Timeless
Üretici
Türkiye
Malzeme
Seramik
Paket İçeriği
4 Adet Servis Tabağı, 4 Adet Çukur Tabak, 4 Adet Pasta Tabağı, 4 Adet Kase
Sezon
Yaz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
False
Ürün Bileşimi
Seramik
Ürün Kalitesi
#
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

6 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 6 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR