Sueno Bone Porselen Yemek Takımı 24 Parça 6 Kişilik Gold (000000010043715001)

0.0
Fiyat : ₺8.999,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.499,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 133
Barkod : 8684233319133
₺862,50 `den başlayan taksitlerle

Şık veya günlük sofralarınızda sunum ve servis amaçlı kullanıma uygundur, elde yumuşak sünger ile yıkayınız

Sepette %10 İndirim

Sueno Bone Porselen Yemek Takımı, modern şıklık ve zarif detayları bir araya getirerek sofralarınıza eşsiz bir dokunuş katar. Bone porselenin ince, hafif ve yarı saydam yapısı bu yemek takımını özel kılar. Bone porselen, yüksek ısıda pişirildiği için oldukça dayanıklıdır ve sıradışı parlaklığıyla bilinir. Bu yüzden, Sueno takımı hem günlük kullanım hem de özel davetler için idealdir.

Takımın yuvarlak formu ve sade tasarımı, sofralarınıza modern ve sofistike bir görünüm kazandırırken, kenarlarında bulunan altın detaylar lüksü ve inceliği vurgular. Bu küçük altın dokunuşlar, takımın sade şıklığını tamamlayarak göz alıcı bir etki yaratır. Günlük yemek takımı olarak tercih edebileceğiniz bu set, aynı zamanda çeyizlik olarak da mükemmel bir seçimdir.

24 parçadan oluşan bu takım, 6 kişilik sofralar için özel olarak tasarlanmıştır. Bone porselenin pürüzsüz yüzeyi, kolay temizlenebilirliği ile bilinir ve leke tutmaz, böylece yemek sonrası temizlik işlemi pratik hale gelir. Sueno’nun estetik tasarımı ve işlevselliği, yemek sunumlarınıza değer katar.

English Home kalitesiyle hazırlanan bu yemek takımı, aynı zamanda sofranızdaki diğer parçalarla kolayca uyum sağlar. Altın detaylarının zarafeti, takımınıza sofistike bir hava katarken, porselenin doğal beyazlığı yemeklerinizi ön plana çıkarır. Bu takım, yuvarlak porselen yemek takımı kategorisinde fark yaratan bir seçenektir.

 
Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
 
Boyut
6 Kişilik
Model
Sueno
Renk
Gold
Koleksiyon/Tema
Luxury Collection
Üretici
Çin
Malzeme
Bone Porselen
Paket İçeriği
6 Ad 27 Cm Servis Tabağı, 6 Ad 22 Cm Çukur Tabak, 6 Ad 20 Cm Pasta Tabağı, 6 Ad 15 Cm Kase
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
False
Ürün Bileşimi
Bone Porselen
Ürün Kalitesi
#
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

6 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 6 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR