Torino Porselen Çukur Tabaklı Yemek Takımı 18 Parça 6 Kişilik Gold (000000010044468001)

0.0
Fiyat : ₺7.142,85(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.499,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 2009
Barkod : 8684233358125
₺479,16 `den başlayan taksitlerle

18 parçadan oluşan 6 kişilik yemek seti, günlük veya misafirlik sofralarda yemek servisi için kullanılır. Bulaşık makinasında güvenle yıkayabilirsiniz.

Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
Torino Porselen Çukur Tabaklı Yemek Takımı 18 Parça 6 Kişilik Gold Torino Porselen Çukur Tabaklı Yemek Takımı 18 Parça 6 Kişilik Silver

Torino English Home Porselen Çukur Tabaklı Yemek Takımı, 18 parçalık zarif bir yuvarlak porselen yemek takımı modelidir ve 6 kişilik kapasiteye sahiptir. Porselenin dayanıklı ve hafif yapısı, sofralarınıza hem estetik hem de uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Çizilmelere ve ısıya dayanıklı yapısı sayesinde, bu takım hem günlük yemek takımı olarak hem de özel davetlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Bu takımın öne çıkan özelliği, tabakların kenarlarını süsleyen ince altın yaldızlı şeritlerdir. Bu detay, sofralarınıza sofistike bir zarafet katar. Aynı zamanda çukur tabaklar, sunumda fonksiyonellik sağlar ve yemeklerinizi estetik bir şekilde sunmanıza yardımcı olur. English Home yemek takımı olan Torino, her detayıyla şıklığı ve kaliteyi bir araya getiriyor.

Günlük yemek takımı arayanlar için de ideal olan bu set, porselenin hafifliği ve altın yaldızlı kenarları ile sofralarınızı her zaman şık gösterir. Yuvarlak formdaki çukur tabaklar, hem pratik kullanım sağlar hem de modern bir sunum yaratır.

Torino English Home porselen yemek takımı, hem günlük kullanımda hem de özel davetlerde kullanılabilecek mükemmel bir settir. Yemek takımı fiyatları açısından cazip olan bu model, çeyizlik yemek takımı olarak da ideal bir seçimdir. Sofralarınıza altın yaldızlı kenarlarıyla zarif bir dokunuş katmak istiyorsanız, Torino tam size göre.

 
Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
 
Model
Torino
Renk
Gold
Koleksiyon/Tema
Online Exclusive
Üretici
Türkiye
Malzeme
Porselen
Paket İçeriği
6 Adet Servis Tabağı, 6 Adet Çukur Tabak, 6 Adet Kase
Sezon
Yaz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
True
Ürün Bileşimi
Porselen
Ürün Kalitesi
#
İhtiyacınız Olabilecek Ürünler
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

6 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 6 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR