Torino Porselen Yemek Takımı 27 Parça 6 Kişilik Silver (000000010037727003)

0.0
Fiyat : ₺13.257,11(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.639,98(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 915
Barkod : 8680887696224
₺889,33 `den başlayan taksitlerle

Şık veya günlük sofralarınızda sunum ve servis amaçlı kullanıma uygundur, bulaşık makinasında 65°C’de 200 yıkamaya kadar güvenlidir.

Bu ürünün yanında bunları da tavsiye ediyoruz.
Torino Porselen Yemek Takımı 27 Parça 6 Kişilik Silver Torino Porselen Yemek Takımı 54 Parça 12 Kişilik Silver Torino Porselen Yemek Takımı 54 Parça 12 Kişilik Gold Torino Porselen Yemek Takımı 27 Parça 6 Kişilik Gold

Torino English Home porselen yemek takımı, iki farklı seçenekle sunulmaktadır: 54 parçalık 12 kişilik set ve 27 parçalık 6 kişilik set. Zarif bir yuvarlak porselen yemek takımı olan Torino, sofralarınıza sofistike bir şıklık katıyor. Porselenin dayanıklı ve hafif yapısı, hem günlük kullanım hem de özel davetlerde rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün sunar. Porselen, çizilmelere ve ısıya karşı dayanıklıdır, bu da onu uzun ömürlü bir seçenek haline getirir.

Bu takımın en dikkat çekici özelliği, tabakların kenarlarını süsleyen ince gümüş yaldızlı şeritlerdir. Gümüş yaldız detayı, takıma zarif ve lüks bir hava katarak sofralarınıza göz alıcı bir görünüm kazandırır. English Home yemek takımı olmanın verdiği şıklık ve zarif detaylar, Torino'yu hem özel günlerde hem de günlük kullanımda tercih edilebilecek bir model haline getirir.

Torino, özellikle günlük yemek takımı arayanlar için de ideal bir tercihtir. Tabakların yuvarlak formu, hem kullanım kolaylığı sağlar hem de gümüş yaldızlı kenarlarıyla sofralarınıza zarif bir dokunuş katar. Hem şık hem de fonksiyonel olan bu takım, her sofrada dikkat çeker.

Torino English Home yemek takımı, hem estetik hem de kullanışlı bir ürün arayanlar için mükemmel bir tercihtir. Yemek takımı fiyatları açısından da cazip olan bu model, çeyizlik yemek takımı olarak da ideal bir seçenektir. Sofralarınıza gümüş yaldızlı kenarlarıyla sofistike bir zarafet katmak istiyorsanız, Torino tam size göre.

 
Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adetten fazla alım yapıldığında, English Home siparişinizi iptal etme hakkına sahiptir.
 
Boyut
12 Kişilik
Model
Torino
Renk
Gümüş
Koleksiyon/Tema
Luxury Collection
Üretici
Türkiye
Malzeme
Porselen
Paket İçeriği
54 Parça 12 Kışılık Yemek Takımı ( 12 Adet 27 Cm Servıs Tabağı, 12 Adet 21 Cm Pasta Tabağı, 12 Adet
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
True
Ürün Bileşimi
Porselen
Ürün Kalitesi
#
1200 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

6 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 6 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR